Öt ok, hogy miért válassz ajándéknak bakelit órát

Öt ok, hogy miért válassz ajándéknak bakelit órát

Alapvetően nincs szükségünk faliórákra, hiszen a telefonunkon az óránkon és szinte minden elektronikus eszközön látjuk az időt – mégis mindenkinek van. Nem véletlenül: a bakelit faliórák elegáns formáikkal és érdekes dizájnjaikkal feldobják a szobát, miközben szuperül néznek ki. Íme, összegyűjtöttünk 5 remek okot, miért lepd meg bakelit faliórával.

Mi a bakelit falióra és hogyan készült?

A bakelit falióra olyan – régi lemezjátszókkal lejátszható bakelit lemezből készül – amelyik esztétikailag hibátlan állapotban van. Az, hogy milyen együttes lemeze az technikailag mindegy: lehet, hogy Fonográf vagy Led Zeppelin lesz a faladon. A lemezeket speciális lézervágással vágjuk a megfelelő alakúra (néha ez negatív gondolkodást jelent, az az azokat a részeket vágjuk ki belőle, ami nem kell, így adja a formáját). A speciális vágás miatt alig van határ. Ha a vágás készen van óraszerkezetet rakunk bele és mutatókat. Mivel ezek a régi lemezek körülbelül 30-33 centiméteresek az óra is ekkora lesz. Megvásárolhatod magadnak, de lehet belőle egy szuper ajándék is. Összegyűjtöttük miért jó ajándékötlet egy bakelit óra

Környezetkímélő ajándékötlet

Bár mostanában reneszánszát élik a bakelitlemezek (illetve egy bizonyos szűk rétegnél soha nem mentek ki a divatól) valójában ezek a lemezek hulladékok lesznek, előbb-utóbb kidobnánk őket. Ez, a mai világban amikor a szívószálat papírból gyártjuk, komoly környezetterhelés. Azzal, hogy órává válnak, újra hasznosíthatjuk őket és ezzel is védhetjük a környezetet.

Számtalan lehetőséget rejt a bakelit óra

Több százféle bakelit óránk van (illetve bakelit óra dizájnunk) így nem kell kompromisszumot hoznod és egy személytelen faliórával meglepni valakit. Zongorázik? Van zongorás bakelit óra. Horgászik? Rengeteg horgászos bakelit óránk van. Van valamilyen hobbija: ismerd meg a hobbi bakelit óráinkat, tuti megtalálod közte. Üzennél? Van bakelit óránk romantikus üzenettel. Sportol? Válaszd a sportos bakelit órát. Szinte nincs olyan kihívás amire nem vagyunk felkészülve.

Minden alkalomra találsz

A faliórák – legtöbbször – évekig, évtizedekig lógnak a falon ezért van a kínálatunkban számtalan időtálló, különleges alkalomra készült bakelit óra. Az esküvői bakelit órák, a születésnapi (és a születésnapra utaló) bakelit órák is szuper ajándékötletek lehetnek. Olyanok, amelyre naponta többször ránézve eszükbe jut, hogy tőled kapták. Életre szóló ajándékok.

Lenyűgöző a dizájnjuk

Több száz bakelitóránk van. Némelyek egyszerűbbek és fekete fehérek, mások a végletekig kidolgozottak és akár színesek is. Így nem csak egy egyszerű ajándékként érdemes rájuk tekinteni, hanem az otthonunk díszeként is. Mivel nagy méretűek jól kirajzolódnak a részletek, az óra messziről látszik. Azt a megajándékozott dönti el, hogy feltűnő vagy decensebb helyre teszi: a design tökéletes lesz. (A bakelit falióra előnye, hogy nem ketyeg, bármelyik szobába tökéletes)

Akár lehet teljesen egyedi is

Ha a bakelit óráinkat még egyedibbé szeretnéd tenni megteheted, lehet akár teljesen egyedi, olyan órád amilyen a világon csak neked (illetve a megajándékozottnak) van. Ha ilyet szeretnél vedd fel velünk a kapcsolatot és elkészítjük neked: van ennél szebb és jobb ajándékötlet?

Ismerd meg a bakelit óra kínálatunkat és válaszd az alkalomhoz vagy a hozzá illőt.

A több százféle óra között biztosan megtalálod a kedvencedet: Kattints!

Kapcsolódó blog termékek

Gravírozható
Bakelit falióra zongora