+1 év extra garancia

A kiterjesztett garancia

Ha a kiválasztott termék mellé kéred a kiterjesztett garanciát (ami mindössze 990 Forint) akkor – az eredeti garanciaidőn túl – további egy évvel meghosszabbítjuk a garanciádat. Ez extra védelmet és biztonságot nyújt neked, és a terméknek is.

 

Így működik a kiterjesztett garancia

A kiterjesztett garanciát a termék oldalán tudod kérni. A díja egyszeri 990 Forint és abban a pillanatban érvénybe lép amikor az eredeti garancia lejárt. (Ha tehát egy termékre 3 év garanciát adunk, és vásárolsz kiterjesztett garanciát, akkor 3+1 év garanciád lesz)

Termékenként csak egy kiterjesztett garancia vásárolható meg (tehát nem vásárolhatsz 5 évnyi extra garanciát) és csak azokra a termékekre tudod igénybe vanni, ahol látod a lehetőséget.

 

Mit foglal magában a szolgáltatás?

A kiterjesztett garanciával védett visszaküldött terméket kicseréljük Neked, amennyiben rendeltetésszerűen használtad! Ha nem tudjuk kicserélni (pl.: már nem gyártják, nem beszerezhető), a vételár 100%-át visszaadjuk számodra, levásárolható kupon formájában!

 

Ekkor érvényes a kiterjesztett garancia

A garancia minden olyan esetben érvényes amikor önhibádon kívül történt gond a termékkel: ha anyaghibás, gyártási hibás, vagy bármilyen egyéb ok miatt elromlik. Ha miattad romlik el/ sérül meg, akkor a garancia érvényét veszti.

 

Így tudod igénybe venni.

Ha már lejárt az eredeti garanciád, és a kiterjesztett garancia ideje alatt meghibásodik az eszközöd, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Beszéljük meg akkor, hogyan tudunk neked a leggyorsabban, leghatékonyabban segíteni, hiszen minden eset más és más. (Nagyon fontos, hogy őrizd meg a számlát a garancia teljes idejére + a kiterjesztett garanciára is, mert csak akkor tudod érvényesíteni ha megvan az eredeti számla)

Ha hibát tapasztalsz az alap garancia lejárta után, kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Telefonon: +36 21 2024853
E-mailben: info@praktikusajandekok.hu


Átruházás

Ha a megvásárolt terméket ajándékba adod, a kiterjesztett garancia ebben az esetben is érvényes!