KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége az iskolák időleges bezárásának ideje alatt munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen.

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Céges ajánlatok

Céges ajándékokkal és ajánlatokkal kapcsolatban keress minket!

Hatalmas választék

Több mint ezerféle termék azonnal elérhető saját raktárkészletünkről, akár nagy mennyiségben is vállaljuk a beszerzését rövid határidővel.

Egyedi termékek és ajándékok

Szeretnéd, ha a te elképzelésed alapján születne meg a partnereidnek, ügyfeleidnek szánt ajándék? Mi megvalósítjuk! Legyártjuk, elkészítjük, megtaláljuk a számodra megfelelőt.

Kedvezményes árak

Mennyiségtől, igénytől és határidőtől függő kedvezményeket biztosítunk.

Tanácsra van szükséged?

Több százezerféle terméket ismerünk és tudjuk, mit és honnan tudunk a legjobb minőségben beszerezni. Nem kell hónapokat várni, rövid határidővel beszerezzük, amire szükséged van!

Egyedi termék?

Elkészítjük a Te elképzelésed alapján az ajándékot, akár közös, akár hozott ötletek alapján.

Logózás, gravírozás, szitázás - promóciós termékek

Különböző termékeket, különféle technikával logózunk, díszítünk és átalakítunk. Legyen szó fémről, fáról, üvegről, porcelánról vagy textilről, mi egyedivé tesszük!