Ajándék ötletek blogja

Az egyedi ajándékok

Mindenki szeret ajándékot kapni, hiszen örömteli, különleges és még alkalom sem kell hozzá feltétlenül. Mindemellett nehéz az ismerősünket, barátunkat, közeli hozzátartozónkat egy valóban izgalmas egyedi ajándékkal meglepni. De mi egyáltalán az egyedi ajándék? Beszéljük meg!

3D-s LED lámpák

Lehet lámpád és lehet lenyűgöző, a színét változtatható, akár az otthonod egyik legszebb díszévé is váló 3 dimenziós LED lámpád (nálunk akár gravírozva is kérheted, hogy még egyedibb legyen). De mit kell tudni erről a különleges lámpáról? Olvass tovább és minden kiderül!

5 egyedi ajándékötlet, aminek biztosan örülni fog

Gondolj valamire: van. Ma már szinte lehetetlen olyan ajándékot venni amelyik egyszerre szuper és megjegyezhető, különösen ritka, emellett egész életében emlékszik majd, hogy tőled kapta. Ebből a cikkből nem csak azt tudod meg miért nehéz, hanem adunk 5 szuper tippet is.

A különleges lézergravírozás

Biztosan te is elgondolkodtál már azon, hogyan kerülnek – egyedi vagy előre meghatározott – jókívánságok, szövegek, rajzok a különböző - csodaszép ajándék - tárgyakba? Például hogyan készülhet a névre szóló flaska, díj, kupa, vagy éppen a kulcstartó? A titok a lézergravírozás. Tudj meg róla mindent, hogy egyedivé varázsolhatod az ajándékodat.

Szuper ajándék ötletek horgászoknak

Könnyűnek tűnik ajándékot vásárolni egy vérbeli horgásznak hiszen elég találni valamit, ami a hobbijához köthető: annál nehezebb viszont egy olyat amelyik a hobbijához köthető, érdekes, vicces, esetleg személyre szabható. Van horgász ismerősöd, rokonod? Akkor ez a cikk neked szól! Íme néhány szuper ajándékötlet horgászoknak.

Öt ok, hogy miért válassz ajándéknak bakelit órát

Alapvetően nincs szükségünk faliórákra, hiszen a telefonunkon az óránkon és szinte minden elektronikus eszközön látjuk az időt – mégis mindenkinek van. Nem véletlenül: a bakelit faliórák elegáns formáikkal és érdekes dizájnjaikkal feldobják a szobát, miközben szuperül néznek ki. Íme, összegyűjtöttünk 5 remek okot, miért lepd meg bakelit faliórával.

Héliumos lufi, héliumos lufi fújás Biatorbágyon

Szia,
Most az lenne a feladatunk, hogy rábeszéljünk téged néhány héliumos lufira. Érveljünk amellett milyen jópofák, micsoda káprázatos party kiegészítők, milyen sokféle van belőlük, mennyire menők és milyen szuper, hogy repülnek (oké, inkább lebegnek, bár nem érdemes elengedni őket).
De szerintünk erre semmi szükség. Ezt pontosan tudod.

Nézd meg a héliumos lufi kínálatunkat: van közte kicsi, nagy, egyszerűbb és összetettebb, jópofa, ünnepi, alkalmi és számtalan szuper alakú. És minden igaz rá, amit feljebb írtunk.

A kerek szülinapok

Vannak olyan különleges születésnapok, amelyek több figyelmet érdemelnek, mint egy egyszerű Boldog születésnapot kártya, torta és egy kedves ajándék. Ezeken a mérföldkő, vagy kerek születésnapokon megünnepelhetjük eddigi életünket, és előre tekinthetünk a jövőbe; elgondolkodhatunk azon, hogy mit értünk el, mit szeretnénk még elérni. Talán ezek a „kerek” születésnapok azok, amikor nem az jár a fejünkben, hogy „megint egy évvel idősebbek lettünk”, hanem kiélvezzük minden pillanatát. De milyen ajándékot vásárolj a kerek szülinapokra? Íme egy pár ötlet!

Chili paprikák

A chili megosztó. Van, aki imádja mások a lehető legmesszebbre kerülik ezt a genetikailag a dohányhoz, vagy a krumplihoz közel álló, általában rendkívül csípős paprikát, amelynek egyébként majdnem 4000 fajtája van. Meglepően könnyű chilit termeszteni, hiszen nem sok törődést igényel, válaszd bármelyiket is a majdnem 4000 fajtából. Íme néhány izgalmas tény a chiliról (vagy csiliről)

Miért léteznek világnapok és mik azok?

Minden egyes nap történik (vagy történt) valamilyen fontos dolog a világban – ám sokszor nem tudunk róla –azért, mert csak az adott ország számára jelentős, nem egyetemleges. És az is lehet, hogy csak sokkal később tudjuk meg. A nemzetközi napok és a világnapok pontosan ilyen napok. De mi a különbség, és egyáltalán miért léteznek? Kik döntik el? Hogyan lehet egy nap nemzetközi vagy világnap?

Oldalak