Szuper ajándék ötletek horgászoknak

Szuper ajándék ötletek horgászoknak

Könnyűnek tűnik ajándékot vásárolni egy vérbeli horgásznak hiszen elég találni valamit, ami a hobbijához köthető: annál nehezebb viszont egy olyat amelyik a hobbijához köthető, érdekes, vicces, esetleg személyre szabható. Van horgász ismerősöd, rokonod? Akkor ez a cikk neked szól! Íme néhány szuper ajándékötlet horgászoknak.

Miért nehéz, ha könnyű?

Millió és egy horgász ajándék létezik a piacon, de nem olyan könnyű kiválogatni a búzát a pelyvától, és megtalálni a legjobb horgász ajándékokat a horgásznak, akit szeretsz. Ha az a cél, hogy az ajándékod meghatódást, izgalmat vagy fülig érő vigyort váltson ki az ajándékozottból akkor olvasd végig a cikket szuper horgászajándék-ötleteket adunk. (Fogadjunk, hogy még akkor is találsz izgalmas ötletet, ha olyan horgásznak próbálsz ajándékot venni, akinek már mindene megvan.)

Egy vágódeszka?

A horgászat velejárója, hogy a kifogott halat aztán megfelelően előkészítve elfogyasszuk, ehhez pedig szuper ajándékötlet egy kifejezetten horgászoknak készült vicces, a kedvenc halával gravírozott (csukás, harcsás) vagy egy kedves üzenettel ellátott vágódeszka. Ideális, hiszen gyakran fogja használni.

Egy dicséret?

Ki ne szeretne egy olyan horgászos tárgyat, eszközt ajándékot kapni amelyik középpontjában a dicséret áll (még akkor is, ha relatív). Lepd meg őt bármilyen olyan dicséretet tartalmazó vágódeszkával, flaskával, amelyiken a nagyszerű teljesítményét veszed észre és biztosítod róla, hogy ő a legjobb (vagy messze földön a legrosszabb) horgász.

Horgászos bakelit falióra

A bakelit faliórákról egy külön cikket írtunk már (ide kattints) természetes, hogy egy horgásznak is szuper ajándékötlet egy olyan falióra amelyik emlékezteti a hobbijára, a kedvenc halára. A bakelit órák ráadásul szintet léptek és ma már nem csak feketék, hanem akár színesek is lehetnek. (Ez különösen a horgászlakban mutat jól)

Egyedi horgászajándék?

Miért nem leped meg őt egy eredetileg is gravírozott, de további gravírozással még egyedibbé varázsolható fém laposüveggel (mindig kell, hogy legyen nála egy kevés víz, nehogy kiszáradjon) vagy gravírozott kulcstartóval, vagy akár egy vicces serleggel, díjjal?

Vicces ajándékok horgászoknak

Komoly döntést igényel, hiszen a kínálatunkban rengeteg vicces ajándékot is találsz: vicces feliratú (horgászos) reklámtáblát, lábtörlőt, párnát pontyból, sőt akár horgászálló bortartóval is megviccelheted. Szuper ajándékötletek bármilyen alkalomra.

Kattints, ismerd meg a kínálatot és okozz valódi meglepetést a horgász ismerősödnek

Kapcsolódó blog termékek

Gravírozható
Trófea - Horgászoknak
Gravírozható
Trófea - Horgászoknak
Gravírozható
Trófea - Horgászoknak
Gravírozható
Halas fa pohárszett